Pink Lollipop

Sunday, August 7, 2011

steamboat with lovers :)

salam bloggers...



nak cerite ni..tengok gambar tu.. ha...hari ni...jiha berbuka dengan my hubby :) but kali ni.. my brother join us.. :) taip yang penting..i am happy..^^
dah 3 weeks tidak berjumpe my hunny..so bile da jmpe..rase happy sangat lah..lepas rindu ^^
tapi tu la.. dia tak dapat nak makan banyk sangat,, maby tak sesuai dengan steamboat kot..pastu makanan dye macam ala thai~ sebab tu la xdapat nak telan banyak sangat.. lepas ni maby nak try makan laen plak.. hee :P nak bagi my hubby makan banyak sikit.. jiha je yang gemuk.. nak bagi badan dia pulak naik.. wee* jieha xdapat nak diet..haha dok rumah ni macam-macam cubaan..hurmm..impian nak kurus tu..haii.. ke laut la jawabnye... nasib baik lah dia oke je...terima seadanya :) tapi.. jiha try control jugak ape yang jiha makan :) oke la.. jum zoom in..gmbar yang ade td :) 

mein liebe (kesayangan ku)

ni la adek aku.. *arif adli 



haha.. tgok gmbr ni rse nk sengih je..abaikan muke aku yang tembam gila tu~ actually rasa bahagia je rase bila disamping yang tersayang :)
terus buat picture kt dekstop and phone.. heee ^^



tanx reading ^^ if rajen buleh la like or comment yeh hehe (:

8 mesej cinta ^^:

Caythrine Amanda said...

steamboat mn tu yunk..bestnye..lama xterjah stmbt...

Jieha mohd said...

Caythrine Amanda :steamboat kat dataran pahlawan mlake.. hee:P try la kat sne my dear :)

Cik Gee said...

im still all alone.. hope u guys can make it.. pe pon, terbaik la steambot tuh.. huhu.. ^^

KeChIk yg comey said...

wah..best nya dy..hekhek...=)

Jieha mohd said...

cik gee : hee.. maseh .. xpe leh g ngn fmly jgk. ^^

Jieha mohd said...

cik kechik : hee :P aah best bkn sllu dpt cmniey :D

Nana Farhanah said...

Encik yg juju syg, jage kekasih hati sy elok2 yeee :)

Jieha mohd said...

nana farhanah : hee.. dye sntyase jge.. :D juju gmbire klu nana gembire ^^