Pink Lollipop

Sunday, August 7, 2011

Krafaina's 2nd Giveaway

بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَـنِ الرَّحِيمِ

assalamualaikum semua.. 

pada petang ni jiha nak ajak kawan-kawan yg mane sempat join
giveaway ni..sebab tarikh tutup dye hari ni 7ogos'11
sblum pkul 11.00 mlm ni..
so jiha join dan dpt tahu tntang giveaway ni pun..sebab kene tag dari cik vanilla :)  maseh tag.. so jiha jalan kn kewajipan jieha...


banner kat atas ni la untuk giveaway cik aina ni.. korang nk join click je banner ni oke..xpun click SINI
syarat dye senang sgt..just follow je cik aina ni.. :)

mari lah kite join..sling promot blog cik aina ni..lgpun x rugy pon..barang cik aina ni sume hand mades..
mmg cntek n kiut taw..brang dye dr benang bulu kambing..n yg pling penting tuan belog yg kreatif tu sndri buat taw.. so.. korang bleh singgah blog dye..cuci mte ke..shoping on9 ke...so,.klu x sempat nk join giveaway tu pon..
rjen-rjen la blogwalking..hee :)

jiha tag randomly:
kumbang desa

*klu smpat join dipersila kan la.. :) hee 


tanx reading ^^ if rajen buleh la like or comment yeh hehe (:

2 mesej cinta ^^:

josrevalution said...

owh..mc belom lewat nie..hehe..nak join gak lah sbb dah lumrah d tag..so..hehe...tanks yer tuan blog..tuan blog aku call sbb nth belom tahu spe name..haha..pape pun tanks tag me..

Jieha mohd said...

heee same2.join la ye :) jjiha pon ske awk join..nme sye jiha la :)