Pink Lollipop

Monday, August 8, 2011

berat ke x ?


entry aku ni pasal ape ek. ha.. sebenarnye dari dulu lg nak tanye..
pasal belog aku neh.. korang bukak belog aku ni loading lame x?
or berat sangat x.. coz aku ni boleh dikatekan newbie jgk.. xsmpai setahun lg la terjun ke dunia belog..bru 4 bulan kot..lagi pon
belog ak ni terhasil pon.. disebabkan oleh tuto-tuto yg senior bloggers kongsi kan..credit to them
oke da merepek! jiha nak tnye la.. antara kmusykilan pasal belog jiha.. 

antaranye :

  • belog lembab.. means korang nk load page blog ak ambil mse yg lmbat
  • widget aku ade yang merepek x? means widget yg xpyah masukkan..tp ade kt blog aku



aku nak taw la.. kalau korang mls nk drop komen..kat shoutbox pon xpe..
jiha cume nak tahu perkembangan belog jiha ni..
mane taw kan belog ni lmbat sgt.. ha lupe.. kalau ade pape msalah kat belog jiha pon inform lah ye..
sifat bantu-membantu anda jiha amat hargai ^^

hee tQ (=


tanx reading ^^ if rajen buleh la like or comment yeh hehe (:

13 mesej cinta ^^:

Syahirah Suhaili said...

jieha..adiela masuk blog jiha ok je kot..xdela berat..cpat je loading..widget jiha pon tahap sderhana kot..mseh bleh diterima :D

Jieha mohd said...

hee yeke? maseh adiela :)
jieha cume nk tgok rate bloggers je..tkot semak je blog jieha ni

KeChIk yg comey said...

oke..kecik datang semak2 jap..hehe...
cun je la teratak jiha nie..=)
xberat pon...

psst..cuma..lau leyh..tayah la taruk word verification tuh..

*lariiiikkk*

~che noorull~ said...

ok je ak bukak ko nye blog ni yunk..lau ko ad kt dlm ni je yg buat berat..bhahahaha..

Jieha mohd said...

kechik: ehh jiha ade word verification yeh? mcm ne nk ilang kn yeh :D

Jieha mohd said...

che: siott ko..thu la ko ringan kn..
perli aku je keje..

KeChIk yg comey said...

semalam da jawab kat shoutbox..tapi hari nie kecik jawab kat cni la pulak..hehe....
mula2,jieha g kat setting..then pilih comment..
lepastuh..scroll ke bawah smpai la jumpa perkataan word verification..jieha select no taw..=)

eh...btw..kecik ada tag kamoo lam entry contest yang kecik join..+ jemput join segmen kecik...

Jieha mohd said...

hehe maseh kechik jieha da wat dah.. hee :P

oh pasal contest kechik tu.. jiha join yeh .. mlm ni jiha join ^^ insyallah

KeChIk yg comey said...

heheh..gud girl..=)
baek2..tade hal punya..^^

Cik Gee said...

nak complaint ni! hehe!
dari laptop gee, blog jieha tersekat2 nak2 bile time nak kuar kotak shoutbox tu.. tersekat2 x taw la nape.. huhuuhu... kalau scroll down atas ke bawah or bawah ke atas, confirm makin tersekat2 dye... huhuhuhuhu..........

overall widget okay je..

wahhh dah mcm pengkritik af dah.. hehe!

amirul azri said...

kechik : hehe maseh kechik.. ^^ jiha join nty :P dnt wry

Jieha mohd said...

eh alamak... kechik! amirul tu adek jiha..td lpe nk log out.. :P ngee

Jieha mohd said...

gee: oh yeke. alamak.. mcmne ea..
jiha nk wt cmne ngn blog ni bg mudah cik gee nk msuk blog jiha..xpe nty jiha tnye yg pakar.. tanx komen gee :P