Pink Lollipop

Monday, September 3, 2012

something to share

wah banyak sangat cerita nak share, hihi 


firstly ,my sis wedding ! okay la overall sangat meriah dan seronok ! :) tapi aku tak de mood sangat nak cerita pasal kakak aku kahwin , since online dekat cc kan.. 

so aku lebih suka luah kan perasaan kat sini dari citer about reality kan... 

first , naza.. dia dah selamat ditunangkan pada 25 ogos hari tu.. hee kecewa sangat dia tunang tarikh yang sama dengan kakak aku kahwin. before tu, aku asik rindu je kat dia.. hari-hari sebut pasal dia.. 
aku ingat nak repeat la kan dengan dia, tapi hmm tak de rezeki la. percaya tak, aku ask my sis suruh call mak naza, coz aku xde no naza, since clash dgn dia, dia terus tukar no. so just save his mum number, n my sis talk to her mum, im happy bila tahu memang mak naza angkat and sedih bila tahu dia nak tunang, tapi tak pe lah aku kena terima je. jangan ganggu tunang orang :) biar kan dia bahagia. act. aku ade someone sekarang , yeah bukan someone sangat la. he not my choice but seriously he loves me more than i do. aku just baru nak accept dia. and baru nak start terima. haha tak tahu lah menjadi ke tak. just give a try.


aku seriously dah tak de hati nak couple. rasa jiwa kosong sangat,. macam jiwa mati. penah rasa macam tu tak? aku sedih je kann.. hehe maybe belum sampai lagi cinta yang aku tumggu ;)



hey. aku dah start kerja., yeah almost a month , now stay kat midvalley area. actly menumpang dekat rumah bai.. :) now tengah cari bilik sewa. on plan to move out. 
aku kerja kat metrojaya as assistance chief cashier. or supervisor . okay la. cume no life bila kerja kan. salary pun okay not too high but enough for my starting. aku tengah plan nak beli kereta yeah for my own asset , seriously aku dah penat nak naik bas. sekaranmg ni aku nak habis kan lesen kereta yang dah postpone almost a year! nak refresh then amik jpj test terus.sementara tu aku kumpul for downpayment kereta. hehe tu je kot. xtahu nk update ape lagi. hehe panjang sangat dah cerita. 


 still waiting for my true love *
tanx reading ^^ if rajen buleh la like or comment yeh hehe (:

2 mesej cinta ^^:

smiley said...

nanti nak melawat u ka sanalah... haha :)

leno bum said...

act. aku ade someone sekarang , yeah bukan someone sangat la. he not my choice but seriously he loves me more than i do. aku just baru nak accept dia. and baru nak start terima. haha tak tahu lah menjadi ke tak. just give a try.


aku seriously dah tak de hati nak couple. rasa jiwa kosong sangat,. macam jiwa mati. penah rasa macam tu tak? aku sedih je kann.. hehe maybe belum sampai lagi cinta yang aku tumggu ;)