Pink Lollipop

Wednesday, May 23, 2012

suka. sayang ?

 sejak haters datang blog aku, aku rasa mcm menganggu privasi aku, 
kalau ade lg aku nak close blog ni untuk privasi. aku je boleh view.
aku malas nak kecoh-kecoh.


back to the tittle


suka ? sayang ?
sama ke 2 benda nie ??






aku ada kenal sorang guy ni, name dia naim, aku baru jmpe dye 2 kali, 
and for the first meet aku dah fall in love at first sight.
aku x tipu. memang aku x sangka aku boleh suka kat dia.
hmm mamat ni pun tahu aku minat dia, dia treat aku okay, 
bg harapan tinggi mnggunung..
and nain ni orang kelantan , kalau msej ngan dia aku faham
dia cakap aku x berapa nk catch up. lambat siket la nak paham 
sebab dia punye loghat pekat. tp now aku da paham n da boleh follow..
take time siket. 


cerita nya, aku ingat nk stop loving him and seeing him
so, aku xnak jmpa dye lagi, and aku tahu dye ada somthing sorok kat aku.
tp dia xnak aku tinggal kan dia. aku tanya direct je. 


jawapan senang aku dapat, dia suka kat orang lain tp hati dia sayang kat aku ?
ape beza nye ? sayang? suka ? #wth


aku pon x paham kenapa aku suka kat mamat nie, padaahal ade je orang lain tunggu aku,
mcm shaheed dah 3thun kwn nak aku, sllu jaga aku, tp aku tolak.
mcm fuad, almost a year still tunggu aku , tp aku tolak. 
mcm faiz pon ade vios lagi. hmm nak kat aku keje bgs aku tolak.
ade la lgmls nk mntion but for real why naim ?grrrr




sume sebab aku x sayang !! aku x memilih kaya ke miskin msalah nye hati aku yg pilih :(
tp knpa dkt dia ?? orang yg nak kat aku suma ade kerjaya. knpe aku xleh trime ?
hati tolong lah...


kadang-kadang. cinta tu x harus memiliki. sampai sekarang aku xtahu keputusan aku,
sama ada nak tinggal kan dia. or stay dgn dia.


logik x ? baru dua kali jumpa kami dah ckap psal syg-syg ??is it too early. grrrr








tanx reading ^^ if rajen buleh la like or comment yeh hehe (:

1 mesej cinta ^^:

leno bum said...

Ramai nau jntn..
Naim la
Shaheed la
Faiz vios la..
Amboi2