Pink Lollipop

Sunday, April 24, 2011

SIAPA NAK JOIN BLOGLIST FALIHINJASMY.BLOGSPOT.COM, SILA ANGKAT TANGAN MACAM SAYE~~~


sempena ary jadi blog aku yg ke sebulan ni..aku join blog drpg idola aku sndry.. :)
Mr F..aku follow dye ni sebelom ak buat blog lg.. bce sume novel..entry n pape yg 
dye post.. hehe..so.. bile dye buat bnde cmni  KOMPEM la..aku join..
hehe ..oke pade korg yg nk follow ..jummm...
ekot STEP kat bwh ni  >>>>


pade readers yg singgah atau blogwalking kat blog aku
sile2 lah..join  nie :)
FOLLOW STEP NIE =

~ follow blog Mr F nie
~ korang buat tjuk entry blog korang mcm ni :

SIAPA NAK JOIN BLOGLIST FALIHINJASMY.BLOGSPOT.COM, SILA ANGKAT TANGAN MACAM SAYE~~~

~pastu korang copy banner kat atas nie 
~last skali korg tag kat 3 org n jgn lpe link kan kat SINI
 DONE!!

special person yg aku tag kali nie :

sye da msok..so korang jum lahhh :))

tanx reading ^^ if rajen buleh la like or comment yeh hehe (:

3 mesej cinta ^^:

mr.F said...

terghrunye...tsk tsk tsk...TQVM~

Jieha kriesha said...

MR F : hehe.. most welcome :))

Anonymous said...

membaca seluruh blog, cukup bagus