Pink Lollipop

Saturday, April 23, 2011

SAYA NAK JADI BLOGLIST SIMANIS-CADBURYLADY

         kali ni sye di tag oleh mr. Firdaus a.k.a telagaputih, ni kali ke 2 sye msok contest 
kali ni sye join jgak..haha sye xnak hampe kan org yg tag sye :) so.. if korang lapang2 join k contest  ni.. 
 n pade yg singgah blog jiha..sile2 lah join contest ni ^^




wokey if korang nk join just letak banner simanis-cadbury ni je,,mcm kat ats ni :)
pas dah letak banner ni..korang just buat entry pastu letak kat tajuk entry korang

" SAYA NAK JADI BLOGLIST SIMANIS-CADBURYLADY"

**pastu dah siap..TAG kat sape2..**
then tglkn link :) 
n jdi follower
oke tu je syarat dye
simple n steady
expired date  dye :30 June 2011.

lame lg kan.. so.. korang bleh la memFREE kn diri
just a simple entry..
come on guyss ^^
ade hadiah menanti korang taw.....
click sini utk join or view lbih detail >> simanis-cadburylady


oke sye tag entry ni kat bloggers >>>
1. r0se




tanx reading ^^ if rajen buleh la like or comment yeh hehe (:

10 mesej cinta ^^:

Rose Johari said...

thank cez tagged rose k. Nanti rose join ;)

Shida Radzuan said...

wooo woo..ada nama saya tu hihi^^
tq dear =)

Wanzi said...

alamak jieha.... wanzi kena tag juga... thanks jieha....

Jieha kriesha said...

rose : hehe.. tq nty join klu free taw :D

Jieha kriesha said...

shida: hehehh.^^ mcty lahh.. shida pnah tag jiha..sje nk try tag kat shida.. first tyme nie.. :S

Jieha kriesha said...

wanzi: hehehh.. ^^ yup tag nme kamoo jugak ..kne buat taw! hehhe (pakse ni!) :D

Wanzi said...

http://www.wanda2u.com/2011/04/saya-nak-jadi-bloglist-simanis.html

アヌム ちゃん~~ said...

Salam.bw here^^ nice blog :)
Feel free to visit me @ frommetoyou~
Ada entri baru :)

Jieha kriesha said...

wanzi: tqvm cz join cntest ni..hehe :)jiha da tgok da

Jieha kriesha said...

アヌム ちゃん~~ : i will :)