Pink Lollipop

Sunday, April 10, 2011

KeJE gilER ! !✖‿✖




emm cter ni ptot aku update td siang..hehe ni cter psl jumaat ary tu.. 8/4, xdpt nk update cz ak rase xde mud nak menaip.. skunx ni muud nk menaip tgh naek..so bru leh update kn ^^ , oke.. pda ary jumaat ary tu la kan.. ak telah mmbuat kptusan nekad utk trun ke melake.. aha.. nk taw x knpe ak  kate keje giler ~ umm cmni.. ak g mlake hnye untuk bpe jam je pon.. mmber2 aku at gmi neh sume ckp.. " bpak gajin ko trun mlake..jaoohh doh! bek ko balik umah ko kat muoo jer " aku wat xtaw je..aty kering an..haha.. umm ntah la.. ape yg nekad aku trun mlake uh coz..ak nk g jmpe mmber baek aku.. mmber yg aku sgt rapat suatu ktike dulu~ umm skunx ni jdi tpisah jap r.. cozz.. da msing2 amek cz blainan kn..da 3 taon kot x jmpe.. bile deal jek.. slah sekor mcty x jdik trun aw.. adehh mmg payah..pdahal ktorg 4 org je.. nk kmpul mcm nk kumpl stu bas~ tu sbb ble nk deal trun mlke aku trun jek.. tu sbb lah aku ckp aku sgop bkorban untk mmber aku... cube bygkn dr bangi ke mlake.. mkn3 jam kot..dr bdr taasik slatan kn..! umm ak agkat bus dlm kol 12.30 n ak smpai ke kote mlake tu tpat kol 2,30~ mmg pnt huhu.. umm tp xpe.. sbb mmber2 aku ni da deal jmpe pkol 2.30 ak pon smpai lah.. ke MP... perghh nk taw.. mmng skit jntung lah tyme tu..,bygkan dorang x smpai agy.. fuhh tggu2 da dkt sejam..ak round cm owg bdoh..owg tgok ak sowg2 pon nek semak dah..ak pon decide g mph bace2 buku at stu.. dkt sjam jgk r.. prg kt mph tu pndg pelik je kt aku.. aha.. dgn muke segan aku pon agkt stu novel beli la.. dr  dok lme2 an.. haha :d pastu aku mkn at MCd.. perghh xsmpi agy.. dlm pkol 4.40 cmtu..mmber ak kte otw..ak nie da berbulu ah tyme uh..kol 5 x smpi mp mmg aku blah..ahha.. aty tgh marah mse tu.. p pastu oke dah.. :) ble jmpe je dorg.humm MASOK air.. dari nk mngamok btkr bgelak,.ahahaha.. tu la kuat nye ikatan sbgai kwan2..hehe :D aku mlepak ngn dorg.. n smbil jalan2 n mlepak.. aku dpt  datink ngn LAKI  aku.. *auuwwchh *ahha.. besh2.. ktorg ber3 .n msing2 berkapel.. haha :D tu yg wt aku ag best smpt datink ! hhaaha.. pastu blik dr mp da kol 9 cmtue.. pastu aku grak g mitc jap.then round2 kt stu cz ade pc fair kn.. dkt sjam gak r..dlm 10.30 grk g seremban..smpi kt smbn da pkol 11 lbih.. then KTM pon da xde..nk x nk.. ak pon decide tido  ostel mmber aku..esok uh pg2 da grk..g tggu ktm ! perghh bapak pnt!.. smpi gmi kol 830..then ak trus siap g kls.. ade TEST kol 9 ! mmg giler..bkn keje giler tp mmg gile.. aha :D kelam kabut..hasil dri klm kbut aku test ak pon mcm tu jgk lah mcm ape tah ! .. agak kecewe ..tp aku kene skor abes2 test2 akn dtg..ak xnk jtuh kn pointer aku no ! no! no! ni la gmbr2 mmber aku tue..tp gambar lame x agkt gmbr pon tyme kuar ary tu~ hee :P


  nie gambar 3 taon dulu.. hehe gmbr ni ade kt aku..yg len2 ade kt umah xdpt nk scan msok..tp klu korg zoom in gmbr dorang ni ade dlm team netball skola aku. ohh! lupe tyme ktorg kuar arytu naz ni x pat join cz dye blik kampung.. 


p/s :  siyes aku rinduuu korang ^^


tanx reading ^^ if rajen buleh la like or comment yeh hehe (:

2 mesej cinta ^^:

ShikinAfudeh said...

heheheh thanks coz sudi trun jmpe kteowg,,hahaha
eppy sgt dapt knekn ko cm 3 thun dulu,,,len kali jmpe lg k,, will mish u joe!! muahhahaha =)

Jieha kriesha said...

hahah..ko mmg bahan owg no1..
tp actly ak njoyy.. hehe syg naz xde..law x..xde la ak je kene bhn haha :D