Pink Lollipop

Thursday, April 7, 2011

hentam aje lah labu *LMAO*

hari ni nk update ape yeh.haa.. um ari nie aku nk update psl yg lpas2 plus ary nie.. umm tdi suasane gmi nie..uwaa cantex sgt mse nk ujan..best lah..ujan tyme nk maghrib rase sayuuu je~ hee angin dye tu.. ohhh mmg syokk..jap nk bgtaw rahie sket..gmi nie lawa tym e ujan..rase mcm kt luar ngare ^^ tu yg besst feel :S tadi..tgh on the way nk jalan balik hostel neh..ktorang belari2 mengelak kan air ujan.. hehe :) sempat bergambar kjap..~ haha gile bgambar kan ktorang.. haha.. sje jek.. xde keje suke suki..


       juju ♡ nana  





                                    



ingat x..ingat x.. ingat x gmbr netball aku post arytu?? xingat korang back pada post aku yg older okeh.. ^^. so.. tadi aku bru dpt gmbrnye.. tp tu lah..gmbr rmi2 so..korg kne zoom in kalau nk tgok aku..hehehe.. 


                                                          
                                                                   TUDM vS GMi


p/s: nak cam aku senang je..cri yg paling cerah tu aku lah line bwh skali haha ^^ okeh zoomm in >>



 badminton

 Badminton tag
gambar yg kt  bawah ni plak..>>>> gambar bulan lepas.. mase ni aku jdi  commitee untuk tnement badminton~ tdi bru lah ade prg           upload..so.. ni la aku bru dpt cerite :)) ehe.. kisah lmbat..tp xpe lah..aku rajen nk update~ skunx ni da abes da bdminton tnement... tp rindu plak nk jdi linesman.. weyhh korang jgn ingt lines man snang taw.. mentang2 just jage line jek.. tp payah T_T pnah kene marah sbb bile bola in ckp out.. bola out ckp in hahah :D sumpah! susah..kalau yg awla2 tu sng lah..kalau yg sparuh akhir tu..adeh! juling mate,,. nk catch up bola.. da la bola laju nye amat! haha.. terok taw! tp okeh la..njoy~ dapat upah ktorang jdik comitee :) dapat raket..hehe okeh la kn?? sape nk bg raket free.. tp raket x dpt agy.. so ..gmbr tu nty ak upload laen kali hehe.. 


                     intan, aku, miss nono, kak meden , alain 




itu lah kisah sedikit sebanyak.. aku xleyh nk taip pnjang2 nie,, king lepaking team aku da ajak aku trun..hehe nk g mndi jap.bru trun .. nk bkak kedai kopi hahahaha :D bbye~
tanx reading ^^ if rajen buleh la like or comment yeh hehe (:

2 mesej cinta ^^:

PReDicToR said...

hentam jela labu (suka ayat nei)

Jieha kriesha said...

hehe.. xde idea.. thats y put hentam je lah labu.haha :D tq 4 cmment..areciate nie ^^