Pink Lollipop

Tuesday, April 19, 2011

JOM KENALI BLOGGER

okeh aku di tag oleh  cik shida kite ni, hehe oleh krane ni first tyme ..
aku xpnah terlibat ngan segmen ape2 pon before ni
so, apabila di tag oleh shida aku try jgk buat hehe :D
cik reena sudi2 la jenguk ye ^^





okeh tujuan segmen nie..mcm yg korang bace lah...
untuk mengenali bloggers kat luar ni...
mngerat kan silaturahim la sng citer :)

okeh pada korang yg nak join..usha syarat dye kat bawah ni yek :)


okie sume untuk pngethuan korang kan..........
 " blog  jiha ni tercipta pd 24th march 20011..haa.. bru kan..sebulan pon xsmpai lg haha :D story mory dlm dunia jieha  ni sume tntang suka-suki..ape yg jieha suke jiha share ..its like a diary lah :) first2 jieha buat blog ni agak susah siket sbb explore sndry and dgn bantun kawan2 tutorial dri blogger laen.so..  maka terhasil lah.. blog jiha nie :)''
         idol jiha dlm blog nie yg first f e e l f r e e t o f l y ! knpe? coz aku suke bce entry dye rngkas + menarik  :) 
 2nd  cik epal ! jieha choose dye c0z  post dye mmg  terbaik lah,, segar dri ladang original pnye tak de ctak rompak.. and ade tarikan tersendiri ^^

pada kome2 yg nk join nie.. jomm lahh =) expired date dye  30 april 2011 lepas dah            siap sume korang boleh link kan pada cik reena tan 




person yg sye tag  are  cik linda ,mrs chipp , anor cute and janna korang join taw hehe aku pon first tyme nie :)  
p/s : TQ cik shida  ^^ 

tanx reading ^^ if rajen buleh la like or comment yeh hehe (:

6 mesej cinta ^^:

Shida Radzuan said...

weee dah siap bagus2 hihi..jgn lupa send link kat komen cik reena tu k ;)

Jieha kriesha said...

hehe da ciap.. dah2 da antar td shida hehe :P
akhirnye siap jgk lala xsgke nie.. first tyme taw :P

NasZ said...

tak sampai sebulan?..waa...bagusnya...chaiyok2...

Wanzi said...

tahniah jieha... itulah dunia bloger kena rajin cikit

Jieha kriesha said...

nasz: hehe yup2 jieha pnye blog bru berumur 3mggu 6 ary hehe :D

Jieha kriesha said...

wanzi: itulah tyap ary hadap blog.. ngee :P
mcm2 blaja :D