Pink Lollipop

Saturday, May 19, 2012

menggila

hari tu aku sound orang , ye lah aku sound bersebab pun.
mood aku tak berapa baik, then aku nampak plak saga baru tu, 
cerita pasal saga tu and kenapa aku marah sangat 


-cermin kereta tinted gelap weh 70-80 %
-selalu park dekat parking kereta dalam jangka masa yang lama, berdua and enjin hidup , 
bukan sekali je dia buat benda neh, dia buat dah berbulan. and memang tunggu mase je aku nak serang,




aku nak tanya lah kan, kalau berdua couple, cermin gelap , duduk situ stay berjam-jam. kau buat ape doe ?


then, aku malam tu menggila, aku ketuk tingkap kerete tu, nak tunggu guard lambat. biar aku je settle kan.
aku ketuk lama jgk baru dia nk bukak. huh. da bukak tingkap.. aku sound terus, yang laki pakai boxer and yg perempuan tunduk bawah.mamat tu muka dah pucat. aku tengking dia,dia memang xboleh nak lawan la.
bodoh punya perangai. kau tu dah masuk senior perangai mcm bodoh.


kalau kau nak buat project sgt gi get the room. xpayah nak buat dalam kereta and yg membuatkan aku angin tahap maksima kau buat dekat blok perempuan and dalam kawasan kolej. xtaw malu ke? kalau aku panggil ustaz ? huh


then aku stalk fb dye.aku dapat nie : 


lau nak tegur org..tgk la diri sendiri dulu..lau perangai lbh kurang..pkai bju xckup kain..da ckup bgus sound owg..don't judge a book buy this cover!!!!!!!!!




ayat english pon xbetul buy ke by ? haha. ok tu bukan masalah. biaq aku terangkan kat kau.
aku keluar ke. aku pakai baju xcukop kain ke. at leaast aku xde la pakai tudung and buaat benda xelok. lagi nampak kau tu bangang. and komen-komen dye kate aku kene culture shock.




BRO! kalau aku culture shock pon aku xbuat benda macam kau buat !  kau tu untung dapat maki dari aku je, kalau aku panggil imam ke warden kau nak cakap ape ? 



















tanx reading ^^ if rajen buleh la like or comment yeh hehe (:

1 mesej cinta ^^:

Caramel said...

Jo sabar je la ngn derang. Derang da malu saja na kutuk ko hehe =)