Pink Lollipop

Monday, April 2, 2012

susah

susah kite nak tutup mulut orang, kite jahat ke kite baik ke, tetap kene komen, still black is black white is white,
aku terima je semua, sebagai kawan aku dah buat yang terbaik, kalau ada jugak komen terpulang la, aku yang pilih jalan hidup ni kan, ape pun aku nak abis dah diploma kat GMi ni, aku x nak fikir dah benda yang boleh semak kan kepala. i just wana enjoy my last day with my friends :). aku dah mintak maaf kat semua org yg aku buat salah , aku dah xnak cari hal , biar pun sape betul sape salah aku xnak main tarik tali. ;)
lega bila rasa bahu ringan ~ thank you allah for giving me the wonderful life :) 
tanx reading ^^ if rajen buleh la like or comment yeh hehe (:

1 mesej cinta ^^:

i am pypahh :) said...

don't cares about what other thinks.its not even worth it..be yourself dear
<3