Pink Lollipop

Monday, September 19, 2011

patah ? xlah.. terseliuh je..

salam..


 ahahaha.. hari raya tahun ni betul-betul memberi cabaran dalam kehidupan aku..
mane tak nya macam-macam jadi.. hum orang tanya aku.. kenapa ae pakai wheelchair? haha.. excident ke?
haha.. bukan lah.. terseliuh je..cume maby terseliuh aku ni dalam keadaan agak teruk jugak lah..
sebab aku tak boleh move my leg well.. aku tak boleh nak step hehe.. nasib baik kaki kiri..
but boleh tahan susah jugak... the bad things is.. isnin ni lectrer aku akan datang untuk asesment.hum macam mana la dengan kaki macam ni.. haihh =.='' dugaan..*dah la kene tinggal laki, hm ni kaki plak buad hal * 





hee tgok la kki aku yg dah berbalut tuh.. bengkak kan? 
mcm org patah kaki je rase...




tp xpe la..aku redha je..nak amek lesen pon postpone..mcm mane nak amek dengan kaki macam ni kan
duduk rumah je la minggu ni.. dengan duduk n hadap lappy.. tak tahu nak buat ape..hum maby siap kan report? he.. :)






ouuww ak nak share lagu ni ..jangan lupa nama ku by pompa bensin..memang nice song :)) *setiap ayat punya makna tersendiri * 





Walau aku tidak bersamamu
Jangan engkau lupakan diriku
Walau aku tiada di sisimu
Jangan engkau lupakan namaku

Kerana
Aku mengingati mu
Kerana
Aku mencintaimu

Andai aku
Bisa bertemumu
Dengan senyum ku tadah syukurku
Andai aku bisa menyentuhmu
Air mata pasti deras gugur

Kerana
Aku merindui mu
Kerana aku sentiasa
Menyintaimu oh sepenuh hati

Walau kamu
Jauh di mataku
Jangan aku hilang dalam kalbu
Saat kamu samar mengingati
Jangan aku terus kau lupakan

Kerana aku
Sentiasa mengingatimu
Kerana aku
Sentiasa menyayangimu oh kekasih hati

Andai aku bisa memelukmu
Pasrah aku tabah diujimu
Andai aku bisa dicintai
Dengan rela menyerahkan hati

Kerana
Aku merindui mu
Hmmm...Kerana aku sentiasa menyintaimu





tanx reading ^^ if rajen buleh la like or comment yeh hehe (:

6 mesej cinta ^^:

Nonie said...

dear...semoga cpt sembuh.muahhhh..miss u :)

Jieha mohd said...

hee..tanxx miss u too noni ^^
selamat bertunang wlupn da lmbt hihi

alinac lover said...

smoga cpt smbuh ya

Jieha mohd said...

alinac : thanx :)) kaki jiha da nak hampir sembuh da ^^

iqha kay said...

cepat2 sembuh sygs.. imysm..

Jieha mohd said...

iqha : ohh dear !!hee.. maseh yunk