Pink Lollipop

Monday, May 9, 2011

CLUBING salah ke?

    wahh n3 hot nie..jieha nk story mory pasal club..
















okeh if korg g t0wn mcm kl , jb n wht so ever..weekend la in area pkul 10 dah start jem..
why? coz mostly people mnuju ke tmpt yg sme..CLUB..


so.. jiha nk tnye pndapat k0rang la.. 


                    SALAH KE CLUBBING??




hee kalau ustaz n ustazah bace kompem jiha dah kne ceramah free kan..
oke lah..sini  kite *open minded sikit..
jieha ade  2 situation >>>


1-->>  minah Z (bkn nme sbenar) oke dye tiap-malm clubbing.. smoking..
          drunk lg.. n sexy.. of course!
sebab: mby fmily problems and mby mmg life style family dorg..or mmg diri sendry bermasalah..~


2-->> minah xx (bkn nme sbenar) hobby g club...not smoking..xdrunk.. sexy? maby..
sebab: hobby suke dance, love music..ske dr lgu kuat2.. ske dgn effect lighting..n suke envirnment bising2.. 


           ***k. kite ktegori kan dyorang ni free thinker la.. xde agama. then korang label dorang ape?
teruk?bdk bmsalah? hancuss?xde maruah?


haha ce pikir.. hee..


*oke to me lah: nak njoy x slah as long kite taw kite kat mane kan? haha bg jiha la..
as a islamic plak.. jiha akn prefer better buy a speakers then nynyi n gelek sorang2 kat rumah..


haa tu kate aku .. so ape kate kau??  sile komen..komen >>>>




p/s  entry ni jiha bg kt someone..cz dye tnye ape pndagan msyrkat kat dye,. so she is the one dlm character tu..so korg tlg la dye jgk (:  

tanx reading ^^ if rajen buleh la like or comment yeh hehe (:

13 mesej cinta ^^:

Rose Johari said...

Pening rose tgk gambar cartoon banging tuh! hehehe... Bagus juga soalan jiha ni. Hehe..ni rose nk bagi pendapat, rose bkn ustazah k. Hehe.. hurm, bagi rose klu dia non-muslim, dia clubbing ke, dia nak apa ke...mmg x pyh nk kisah. Tapi, klu dia muslim..tuh yg kena kisah tuh. Amek contoh mcm dekat filem AKU MASIH DARA. Rasanya tuh boleh jadi pgajaran utk semua =) Yup, rose setuju dgn jiha! lebih best pasang lagu kuat2 dlm bilik then nak menari ke nak tergolek ke lagi best.hahahah

Nonie said...

bg nonie kan jieha...walau xlebih2..mcm xminum,xsmoking tp bila da masuk tmpt cmtu orng akn pndang pelik...tp semua tu bergntung pd diri sndiri kan...

jom lepak2 kt bilik masing2 n let's muzik!!hehehe

aSiMiRa.aSiM said...

hahaha..jadi la dri sndri..kot x g club sunyi plak club tu nanti kan..=p hahaha..xde hal..janji jge dri..=) smoge epy slalu..asim open minded..=p

Jieha kriesha said...

rose thanks honey..hehhe btul tu.. jiha trime pndapat rose.. :D

Jieha kriesha said...

nonie my dear.. hehe mmg org pndang pelik..cume kdg2 org yg pndg pelik tu xleh buat andaian dulu btl x..hehe :P

Jieha kriesha said...

asimira: hehe.. jiha stu pndapat n sokong ayt tu..mne2 kte g kene jge dri n ingt kte kt mne..gud2. bnyk plihan jwpn :D tq my dear..

wan_cikgumuzik said...

i love music....!! ngeh ngeh ngeh... kawan awk perlu berubah.. xde laki2 yg sirius nk kawen ngan dia kalu dia terus mcm tuu... kalau ada po, laki2 tuu maybe bermasalah.. that all.. cikgu doakan kawan awk bahagia...

Jieha kriesha said...

hehe..baik ckgu (: nty jiha ckp kt dye ye (:

Miz Novexx said...

kalo lelaki clubbing ok laa, tp kalo pempuan pelik sket...heheh

Jieha kriesha said...

miz novexx : hehe.. aah tp knpe.. klu bg kat laki sume nrmal..kene kat pmpuan sume jdi pelik ea.. humm

shida'R said...

ok to me jieha benda ni kalau nak berlandaskan islam mmg xelok dan dilrg la kalau kita yg prempuan ni pergi tmpat mcm tu boleh mnimbulkn byk benda yg xbek untuk dri sndri dan org len kalau dia adalah miss Z..lg pon kita sendri tahu clubing tu tmpat mcmne..tmpat bsosial yg palg keras..sbb ade arak ade pil2 hayal dan ade maksiat juga. jadi mmg xelok dia pergi.

kalau dia adalah miz xxx kalau pergi hnya untk suka atau hobi xpelu lah baik buat hobi mcm jieha cakap buat kat rumah mmg sah2 xsalah, lgpon kita kalau niat pergi sna hnya suka2 atau hobi pon dah dikira 'dosa' sbbnya kita diagap bersubahat dgn org2 kat dlm tu..so kite fkir dan renung2 kn..hihi^^ peace.

ini pndapt shida saja ok^^

fairul naim said...

clubbing boleh asalkan x mabok2 :p fairulnaim blog

Jieha kriesha said...

fairul: hehe.. tanx (: jieha rse tu pon oke jgk, cume jgn hiraukn ape org ckp..kn?